Yogisk Sommar Re:Treat

Buy this
  • 2 800,00 kr

Varmt välkommen till en vacker yogavecka där BALANS är vårt fokus.

Balansen mellan det utåtvända görandet och det inåtvända varandet. Balansen mellan rörelse och stillhet. Mellan prat och tystnad. Mellan himmel och jord, natt och dag. Balansen mellan elementen och mellan kropp, sinne och själens evighet.

PROGRAM

Morgonen är lugn, stilla, inåtvänd och läkande med mjuk och skön kundaliniyoga, vacker mantrasång och guidade meditationer i stillhet och tystnad. Intimt möte med oss själva.

Vi äter frukost i tystnad och njuter av stillheten.

Förmiddagarna tillbringar vi i skogen med andning, stilla varande och samtal om livet.

Efter en närande, vibrerande vegetarisk lunch är det skön egentid. Plocka blåbär i skogen, paddla kanot, ligga på verandan i hängmattan, få en behandling, läsa en bok, småprata med en nyfunnen vän…

På eftermiddagen bjuds du på kraftfulla kundaliniyogapass och spännande meditationer där transformation, expansion och utåtriktning är våra ledord. Vi hämtar energi och livskraft.

Efter ännu en god måltid så samlas vi återigen på kvällen. Vi sjunger och dansar tillsammans. Vi njuter gong och klangresor och vi sitter vid elden och trummar. Vi njuter gemenskap och tillsammanstid.

NATURNÄRA KURSGÅRD

Retreatet hålls på Borntorpet, en vacker kursgård mitt i skogen strax utanför Västerås.

Vi kommer vara max 25 deltagare. Vänner och partners delar rum, till övriga finns det singelrum. Det går även bra att tälta. Vi kommer friska och vi håller avstånd.

LÄRARNA
Lärare är Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl. De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration. Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller många uppskattade och inspirerande retreats, workshops och konserter. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

DATUM: 7-12 juli (ankomst kl 15 den 7:e, avresa kl 14 den 12:e)
PLATS: Shambala Gatherings, Borntorpet, Skinnskatteberg
KURSPRIS: 2.800 kr.
BOENDE & MAT: 3.800 kr. (helpension och boende). Tältplats 2.800 kr ENBART TÄLTPLATSER KVAR!
FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se