Yogakurs ht 2020: Female Balance

Buy this
  • 1 280,00 kr

NYSTART 13 okt!

Female Balance

Terminskurs ht 2020 med Annki Warberg-Landahl

8 tillfällen à 1,5 timmar med start 1 sept

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnors fysiska, mentala och känslomässiga balans.Yogans tekniker är en ovärderlig hjälp i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

Dessa tisdagkvällar är för kvinnor i alla åldrar som vill hitta kraft, inspiration, glädje, energi och balans i sina liv. Som vill stärka sin självkärlek och öka sin medvetenhet om vad det innebär att vara kvinna. Lyssna in till sina behov och längtor och som vill boosta sig i en upplyftande och värmande gemenskap av kvinnor som vill detsamma.

Kursen passar för såväl nybörjare som erfarna yoginis.

Klasserna utgår ifrån gruppens behov och önskan genom att alla i början av terminen får skriva en lapp om vad man personligen önskar att kursen ska beröra.

Tisdagskvällen börjar med en kort föreläsning om ngt ämne tex hormonsystemet, hur vi hanterar vår vardag som kvinnor, stresshantering, intimitet och sexualitet, kost och näring för kvinnor. Yogapassen följer sedan samma tema.

Förutom härliga yogapass blir det meditation med mantran, chanting och sång- ibland till levande musik. Vi använder även gongen och klangskålarna för att komma i djup avslappning och integrera yogans effekter.

Varmt och innerligt välkommen till en härlig termin!

Tid: Tisdagar kl 19:30-21:00.

Pris: 1.280 kr för 8 tillfällen (uppehåll 44)

Plats: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsgatan 79

Lärare: Annki Warberg-Landahl

Frågor: annki@kundaliniyogacenter.se