Yoga för män, vt 2021

Köp
  • 1 250,00 kr

Yogakurs om 5 tillfällen

Torsdagar kl 19:00-21:00 på Stockholm Kundaliniyogacenter

Kursstart 29 april

Denna kurs vänder sig till dig som är man och som vill skapa balans och helhet i ditt liv. Vi använder Kundaliniyoga och meditation som redskap: kraftfulla tekniker med en transformativ effekt både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Under träffarna kommer vi även ha samtal/delning kring ämnen som berör oss män.

Kursen passar både nybörjare och erfarna yogautövare – oavsett hur mycket erfarenhet du har så kommer dessa klasser påverka dig och ditt liv i positiv riktning. Du kommer också få med dig övningar att göra hemma.

Några teman för denna kurs:

- Generera din egen energi
- Förbättra din förmåga att slappna av
- Lös upp lagrad ilska och frustration
- Öka din närvaro
- Hantera dina känslor
- Bli öppnare i hjärtat
- Lös upp sexuella spänningar och öppna upp ett balanserat flöde av sexuell energi
- Stärk din intuition och mentala klarhet

I Kundaliniyoga blandas fysiska övningar med andningsövningar, meditation och avslappning. Du kommer få vara i kontakt med både kraftfullhet och mjukhet, aktivitet och vila.

Jag som leder kursen heter Klas Landahl och har jobbat heltid med yoga och meditation sen 2009. Jag är yogalärarutbildare, anordnar retreats och yogaresor och är med och driver Stockholm Kundaliniyogacenter.

Yoga är bra för alla och jag vill inspirera fler män att använda dessa fantastiska verktyg för fysisk, mental och själslig hälsa. Jag har själv upplevt hur yogans kraftfulla tekniker har supportat och stärkt mig som man och jag älskar att dela denna kunskap vidare.