Vitalisera! Onlinekurs 11-25 jan

Buy this
  • 1 500,00 kr

Onlinekurs med Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

2021 - dags att uppgradera din hälsa!

Under året som gått har vi kollektivt fokuserat mycket på sjukdom och hur vi kan förhindra det. I detta online-program får du en rejäl chans att göra något proaktivt för ditt immunförsvar, ditt allmänna välmående och din livsglädje. En vacker insats för dig själv och för oss alla.

Under 15 dagar får du fantastiska tekniker för att kunna leva vital, frisk, pigg, ha energi och en positiv känsla inför livet. Det är en vacker möjlighet att ta dig själv till en ny nivå av vitalitet och kraft! Och det behövs mer än någonsin.

Programmets innehåll i korthet:

- Renande, vitaliserande & näringstät kost: recept, informativ läsning och inspiration

- Upplyftande kundaliniyoga, andningsövningar och meditation

- Guidning till hållbar, hälsobringande livsstil

I detta välbeprövade detoxprogram kommer du få tillgång till livesända yogaklasser, daglig pepp och inspiration samt innehållsrika kompendier. Du kommer få matnyttig fakta om kroppen, kost, livsstil och yogiska tekniker. Programmet är enkelt att följa och du kommer bli tydligt guidad längs vägen. I ett privat forum finns det plats för frågor och funderingar – på så sätt får du total support genom programmet om du önskar och behöver.

Att göra en sådan här intensivkurs och livsstilsförändring i grupp är otroligt behjälpligt. Det blir ett naturligt stöd från de andra deltagarna och lärarna som hjälper dig att hålla dig på banan, utmana din bekvämlighet och invanda mönster, och inspiration från att ta del av alla andras process.


Läs allt om kursen här: https://kundaliniyogacenter.se/event/vinter-detox-2021/