Sommaryoga Online

Buy this
  • 1 950,00 kr

YOGISK SOMMARBUKETT

Låt din sommar och semester få bli lätt, vital och avspänd med vår sommaryoga!

Vi erbjuder härliga onlineklasser med alla våra lärare – två klasser i veckan under 8 veckor. Klasserna sänds live i en sluten FB-grupp och därefter kommer inspelningarna att ligga kvar i gruppen hela sommaren. På så vis har du tillgång till ledda yogaklasser var du än befinner dig i sommar och kan göra dina favoritpass hur många gånger du vill.

Många av klasserna filmas från centret och då kan du vara med och yoga på plats som en bonus!

Yogan passar alla oavsett tidigare erfarenheter.

Bjud med dig dina nära och kära där hemma! Låt barnen vara med så långt tålamodet räcker. Låt mormor sitta på en stol och göra övningarna. Sitt i vardagsrummet framför brasan, eller ute på gräsmattan i trädgården.

På måndagarna får du ta del av ett kort, skönt och kraftfullt pass. På torsdagarna får du njuta av en lite längre, skön morgonyoga. Det bästa med online är ju att du kan välja helt själv om du deltar live eller tar del av passen senare. Du har tillgång till alla pass hela sommaren fram till 31:a augusti.

Varje vecka har ett vackert ord som inspiration för klasserna. Vi kommer bjuda in vitalitet, intuition, glädje, frid, grace, utstrålning, vänlighet och avslappning.

LÄRARE:
Viveka Pasquier, Annki Warberg-Landahl, Rita Welander & Klas Landahl

DATUM:
Livesändningar mellan 15 juni - 6 aug. Inspelningarna ligger kvar online till 31 aug.

TIDER:
Måndagar kl 17:30-18:30
Torsdagar kl 07:00-08:30

PRIS:
1950:- för hela sommaren (16 klasser)

FRÅGOR:
info@kundaliniyogacenter.se