Mantrasång, Gong & Klang 6 nov

Köp
  • 395,00 kr

Välkommen på en stämingsfylld musikalisk upplevelse med mantrasång och sound healing i Orionskolan, Visby.

I mörkrets intåg och årstidens växlingar samlas vi tillsammans för att sjunga, ljuda och låta gongen och klangskålarnas vibrationer få hålla ljuset och livet levandes inom oss.

Mantrasång är härligt, direkt, okonstlat och för oss rakt in i hjärtat. Att sjunga är ett effektivt sätt till glädje, uppfylldhet och gemenskap. Efter mantrasången bjuds du på en kopp varmt te och smarrigt rawfika. Därefter får du lägga dig ner bekvämt och bli marinerad av vibrationerna från klang- och kristallskålarna. Välgörande för kropp och själ!

ANNKI och KLAS LANDAHL, yogalärare och musiker från Stockholm, har en fantastisk förmåga att inspirera människor till sångglädje. De bjuder in till en vacker musikupplevelse som blandar det energifyllda med det stilla och innerliga. De driver till vardags Stockholm Kundaliniyogacenter, har lett mantrasång i 11 år och släppt 3 musikalbum tillsammans.

Att sjunga har många positiva effekter. Många känner ökad glädje, inspiration, avslappning. Och att sjunga tillsammans är ju så kul!

ANNIKA LYNTON är multikonstnär och Soundhealer. Under en Klangmeditation ligger eller sitter du bekvämt och låter de Tibetanska Singing Bowls och Quartzkristallskålarna leda dig djupare in i dig själv. Klangerna hjälper dig att uppnå ett tillstånd av djup avslappning där både fysiska, mentala och själsliga blockeringar, trauman och stress får stöd att komma fram och lösas upp på ett mjukt och oforcerat sätt för att kunna omfamnas och transformeras och blomstra i nya energiformer.

Alla är välkomna, du behöver inga förkunskaper, du behöver inte ens tro att du ”kan sjunga”. Ta med en yogamatta, tunn madrass eller dubbelvikt filt för att sitta på under mantraasången och ligga på under gongen. Det går även bra att sitta på stol om du hellre önskar det. Vi ser verkligen fram emot att komma samman och sjunga tillsammans. Varmt välkommen!

PLATS: Orionskolan, Artillerigatan 8, Visby

TID: 6 nov kl 15:00-17:30

KONTAKT: [email protected]

Priset inkluderar te och fika