Japji Sahib och Jaap Sahib, av Klas Landahl

Köp
  • 149,00 kr

Japji Sahib & Jaap Sahib, av Klas Landahl

Innehåll i denna bok:

  • Japji Sahib
  • Jaap Sahib
  • Uttalsguide med svenska exempel
  • Info om Shabd Guru generellt, Japji och Jaap sahib specifikt, om Guru Nanak och historien kring Japji, om kopplingen mellan Kundaliniyoga och Sikh Dharma.

Shabd guru är att recitera texter med specifika ljudvibrationer. Därigenom påverkar vi hjärnan, hormonbalansen i kroppen och vårt sinne och förändrar vår upplevelse av oss själva och livet. Det ger djup och dimensionalitet så att vi kan leva i den materiella världen men även ha kontakt med den subtila verkligheten.

För att göra denna teknik effektiv är en viktig aspekt att uttala orden så korrekt som möjligt. I denna bok har jag gjort en konsekvent och tydlig transliteration (konverterande av texterna från originalet på gurmukhi till vårt västerländska alfabet) och också skrivet en uttalsguide med svenska exempel. Detta i kombination med en bra inspelning kommer göra det enklare för dig att bemästra dessa texter.

Japji Sahib är "själens sång" och ger kontakt med din källa. Den bryter med inre blockeringar som står i vägen för att du ska kunna leva i ditt dharma och känsla av meningsfullhet.

Jaap Sahib är en text/ljudvibration som stimulerar och stärker den strålande kroppen. Jaap Sahib är skriven av Guru Gobind Singh, som förkroppsligar det vi brukar kalla "the warrior saint" – att vara djupt förankrad i det andliga och samtidigt i det världsliga. När vi stimulerar den strålande kroppen väcker vi kvaliteter av mod, tydlighet och handlingskraft. Det ger utstrålning och andlig kontakt.

Båda dessa texter är fantastiska att ha som en del av sin sadhana.

UTTALANDEN OM BOKEN:

"Jag känner från djupet av mitt hjärta att jag vill tacka dig för din fantastiska bok, ”En enkel guide till Shabd guru”. Den är så vackert skriven och jag har länge längtat efter den. Den ger mig en djupare förståelse för Japji och den inspirerar mig till att läsa Japji oftare. Så tusen tack för denna fantastiska ”lilla” bok."

- Erica

"Tack för en underbar bok , den lyfter och sätter ord på det som jag kan förnimma ibland!"

Kristina

Boken är i hårdpärm | Format 15x11 cm | 129 sidor