Female Balance yogakurs vt 2021

Köp
  • 1 600,00 kr

FEMALE BALANCE ON-LINE

Vi är nu inne på den 26 terminen med detta viktiga och uppskattade tema på kvinnors balans, hälsa och livslust.

I kundaliniyogatraditionen finns en fantastisk skattkista av yogapass och meditationer vars syfte är att stärka kvinnors fysiska, mentala och känslomässiga balans.

Så dessa tisdagskvällar är för alla kvinnor som vill hitta kraft, inspiration, återhämtning, vila, glädje, energi och balans i sina liv. Yogans tekniker är en ovärderlig hjälp i din vardag som mamma, partner, syster, dotter, kollega, ledare…

Denna termin kommer vi göra pass och meditationer för:

- HORMONSYSTEMET och dess påverkan på dina känslor och allmänna välbefinnande. Dina hormoner styr bla ditt humör, din tankeförmåga, din energinivå, din (sex)lust, menscykel och livsglädje.

- att SLÄPPA STRESS & SPÄNNINGAR som hos kvinnor ofta sätter sig i bäckenregionen, underlivet, nedre ryggen, axlar och som oro och otrygghet.

- det NEUTRALA SINNET och hur du kan utveckla det för att enklare hantera inre och yttre konflikter, drama och oro. En otrolig kapacitet att ha med sig i alla olika roller som kvinna – inte minst som mamma.

- att kunna vara i STILLHET, LUGN, VILA och att som kvinna kunna konsten att släppa taget.

- utveckla din kapacitet till SJÄLVKÄRLEK, att kunna känna in var du befinner dig och utifrån det uttrycka dina behov. Förstå att det är viktigt att ta hand om dig själv för att kunna serva och finnas till för andra.

Efter yogan ges möjlighet till djup avslappning och integrering av passet.

Yogapassen avslutas med meditationer, oftast med mantrasång och ibland till levande musik.

Varmt välkommen till en balanserande och uppplyftande vårtermin!

Annki